کمک به نیازمندان، امری است که هم قدمتی به اندازهی تاریخ بشری دارد و هم از زمان خلقت آدمی تاکنون، همیشه به عنوان عملی کاملا پسندیده مورد تایید هر نوع تفکری بوده است.
البته همیشه تفاوتهای گوناگون و گاه بسیار عمیقی در نوع و نحوهی کمک به نیازمندان در تفکرات و عقاید مختلف وجود داشته است؛ و همین موضوع نیز باعث ایجاد چارچوبهای مختلف در امر کمک به نیازمندان و یا حتی تعریف و دستهبندی آنها شده است.
کمک به نیازمندان باید همسو با اخلاق باشد
اگرچه در روند کمک به نیازمندان چندان نمیتوان محدودهی دقیقی تعیین نمود، و این عدم دقّت و قطعیت در زمانی که نوع کمک از مساعدتهای ملموسِ فیزیکی خارج شود و به سمت مساعدتهای خدمات محور برود، بسیار بیشتر خواهد شد؛ اما آنچه که در روند کمک به نیازمندان میتواند معیاری مناسب به حساب آید، قرار دادن اخلاق در کنار این کمکها است.
با قرارگیری اخلاق که با سرشت و طینت انسانی گره خورده است و اعماق وجود آدمی نشات میگیرد، در کنارِ کمکهای همنوع دوستانه؛ انحراف و انحطاطهای عمدی و سهوی در مسیر یاریرسانی به سایرین به طور قابل توجهی کاهش پیدا میکند.
به عنوان مثال، کمکی که میتواند در کنار خیررسانی به یک نفر، حق نفر یا نفراتی دیگر را تضییع کند، از چرخهی مساعدتها حذف خواهد شد.
خیریه انصارالرسول (ص)، در روند کمک به ایتام، کلیهی ملاکهایی که یک مساعدت کاملا حرفهای، متناسب با شأن انسانیِ اشخاص، ترویج کنندهی مسیر سازندگی و پویایی و … باید دارا باشد را مدنظر قرار داده و با نگاه به این موارد، کمکهای مستمر و همیشگی خود را با نیازمندانِ واقعی ارائه میکند.
و با نظر به تجربهی پنجاه سالهی خیریه انصارالرسول، شما نیز میتوانید برای دوری از هرگونه سهو در کمکِ ناروا، مساعدتهای خود را از طریق این خیریه به دست نیازمندان واقعی برسانید.