You are currently viewing شروع پساکرونای کلاس های آموزش خانواده در خیریه انصارالرسول کلید خورد

شروع پساکرونای کلاس های آموزش خانواده در خیریه انصارالرسول کلید خورد

روابط عمومی خیریه انصارالرسول / عصر امروز جلسه ای با حضور تعدادی از مدرسین آموزش خانواده و برخی از مسئولین آموزش و پرورس نواحی یک و دوی کرمان و اعضای شورای فرهنگی موسسه خیریه انصارالرسول (ص) به منظور فعال سازی مجدد کلاس های آموزش خانواده برای مددجویان برگزار شد و برنامه ریزی لازم جهت شروع کلاس ها صورت گرفت.

 


 

به گزارش خبرنگار خیریه انصارالرسول؛ در جلسه ی امروز عصر که در محل دفتر مرکزی خیریه برگزار شد، در آن آقایان (مستقیمی، رئیس شورای فرهنگی خیریه – اکبری، عضو شورای فرهنگی و دبیر جلسه – رحمتیان، مسئول فرهنگی خیریه – فردوسی مسئول انجمن اولیا و مربیان ناحیه دوی آموزش و پرورش) و خانم ها (محمدزاده قائم مقائم مدیرعامل خیریه – سعیدی، مسئول انجمن اولیا و مربیان ناحیه یک آموزش و پرورش) و تعدادی از برترین مدرسین آموزش خانواده ناحیه یک و دو حضور پیدا کردند.

 

این جلسه که به منظور برنامه ریزی در راستای آغاز به کار دوباره ی کلاس های آموزش خانواده – با کاهش مشکلات ناشی از شیوع کرونا – برگزار شد، با قرائت قرآن و خیرمقدم آقای مستقیمی به مدعوین جلسه شروع شد و با طرح گزارشی اجمالی از نیم قرن سابقه خیریه، دو دهه سابقه فرهنگی در این خیریه، مروری بر تاریخچه و چگونگی شکل گیری کلاس های آموزش خانواده از بدو شروع تاکنون و … توسط آقای اکبری ادامه پیدا کرد.

 

جواد اکبری پس از اشاره به تاریخچه خیریه و رزومه ی آن، به توضیح درخصوص نحوه شروع به کار کلاس های آموزش خانواده پرداخت و گفت: هر چند اولین دوره ها با محدودیت هایی و ابتدا فقط با یک کلاس – در دبستان شاهد – شروع شد اما عزمّ راسخ خادمین این خیریه و همراهی مددجویان سبب شد تا خیلی زود شاهد رشدی قابل توجه در دوره ها باشیم، به نحوی که رفته رفته کلاس ها به دو، سه و … عدد در چند منطقه مختلف افزایش پیدا کردند.

 

عضو شورای فرهنگی ادامه داد: افزایش و تعدد دوره ها به جایی رسید که با هماهنگی مدیرکل آموزش و پروش و مساعدت های آن اداره کل؛ دوره های به 12 نقطه استان (واقع در مدارس) برسد و این موجب شد تا بتوان گستره ی بسیار وسیع ترین از مددجویان را تحت این دوره ها و به کمک بهترین مدرسین آموزش دهیم.

 

 

وی به کیفی سازی آموزش ها، پس از گسترده شدن آنها اشاره کرد و افزود: اگرچه رشد مذکور هم از نظر کمی و هم کیفی قابل قبول بود؛ اما به منظور کاهش مشکلات مددجویان در ایاب و ذهاب ها و گذاردن زمان، همچنین بهبود نظارت بر روند اجرایی دوره ها؛ پس از مدتی کلاس ها به دو مکان اصلی از ساختمان های خیریه (دفتر مرکزی و دفتر میدان علی ابن ابیطالب) منتقل و محدود شد تا به این صورت مددجویان همزمان با حضور در یکی از این دو مکان برای دریافت کمک های غیرنقدی، در کلاس ها نیز شرکت کنند.

 

اکبری تصریح کرد: و به منظور کیفی سازی هر چه بیشتر کلاس ها نیز، بازدیدهای مکرری توسط خود من صورت می گرفت، و ارزیابی ها، نیازسنجی ها، دریافت بازخوردها و …. که به صورت مداوم نیز برای هر جلسه به عمل می آمد، تاثیر مثبت و قابل توجهی بر روند گذارده بود. و کلاس ها به بهترین شیوه در حال انجام و اجرا بود؛ اما متاسفانه با شیوع کرونا و لزوم رعایت پروتکل های بهداشتی، توقف اجباری کلاس ها صورت گرفت. از همین رو شروع این کلاس ها در واقع از سرگیری همان رویه سابق خواهد بود.

 

پس از صحبت جواد اکبری؛ از تمامی مدرسین حاضر در جلسه نظرخواهی شد که هر یک از مدرسین نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را مطرح کردند. و در پایان تمامی نظرات و صحبت ها جمع بندی شد و قرار بر این شد سرگروه های مدرسین با نظر به کلیه اطلاعاتی که در این جلسه مطرح و ارائه شد محتوا و برنامه ای مدون تنظیم نمایند، و مجددا طبق سنوات گذشته کلاس ها در حوزه ی دفتر مرکزی خیریه (خیابان خواجو) و میدان علی ابن ابیطالب (فابریک) کلاس ها شروع به کار کنند.

 

گفتنی است از سرگیری فعالیت های پساکرونای شورای فرهنگی خیریه از ابتدای همین ماه و با برگزاری اولین جلسه رسمیِ حضوری شورا بود. متن خبر: اولین جلسه رسمیِ حضوری شورای فرهنگیِ این موسسه در دوران پساکرونا

 

دیدگاهتان را بنویسید